Jag (gör) strippar

Jag får inte betalda serieteckningsuppdrag speciellt ofta. När de väl kommer – och inte är övermäktiga i skala – gäller det att hugga som en svulten gädda. Då får man svälja tajta deadlines, men krok, lina och sänke. Förra veckan satt jag två helkvällar och tecknade fem strippar på temat coachning/kultur o. upplevelse-bransch/nätverkande. Här är en av dem:

Jag tänkte visa upp serierna ordentligt när de har publicerats på riktigt.
Vad är du syftet? Jo: De ska illustrera Blekinge UPPs slutrapport som snart ska presenteras, i tryckt form och på nätet.

Blekinge UPP är ett projekt som med hjälp av EU-pengar har haft som uppgift att boosta kultur- och upplevelsebransch i regionen. Och det är väl bra! Jag har följt dem. Jag har illustrerat åt dem, suttit i deras monter och animerat och hängt på deras events. Jag deltog i Kick Ass Camp – ”boosta-ditt-företag-du-som-är-i-kultur-o-upplevelse-bransch-och-skitbra-helg”- som de arrangerade förra året. Det jobbet jag har nu har bland annat direkt eller indirekt kommit genom det projektet! Så jag gillar det Blekinge UPP har gjort!

Men nu är pengarna slut och broarna brända. Projektet är till ända och ska sammanfattas och utvärderas. Och mina serier ska göra den rapporten ”lite roligare”. Jag hoppas de lyckas. De var roliga att göra!

Det här inlägget postades i jobb, serier. Bokmärk permalänken.