Nån sorts adventskalenter: Lucka 12 Renoveringsmannen

En – sådär framgångsrik- strategi jag haft för att dra uppmärksamhet till mina ”riktiga” videos (kortfilmer och Ångestspel-avsnitt) har varit att göra små instruktionsfilmer.

enov

Jag tänker att folk söker på Youtube när de behöver fixa och laga gamla TV-spels-grejor och då finns mina instruktionsvideos där som handen i handsken. Jag har märkt att min gamla Nintendo 8-bits-sida Pärlor och pixlar får lite träffar på folk som googlar connectorbyte, men än så länge har jag inte märkt att mina renoveringsvideos varit någon större publikmagnet. Lite synd. För dom är bra.

Kan det vara så att TV-spels-meckande är en ganska smal hobby? Jag har svårt att tro det… Hur kan något vara mer njutbart än att plocka isär och rengöra en NES eller Mega drive liksom?

Det här inlägget postades i Ångestspel, Film, Nörderi, roligt och allmänt ovärt. Bokmärk permalänken.