Nogi 3 Baksidesbild

Jag tuschade och grejade med baksidesbilden till Nogi 3-fanzinet igår. Det är faktiskt nästan färdigt. Om nu bara Stefan kan leverera kan det bli helt färdigt också. Jag har ritat ca 15 sidor serier, Daniel Ahlgren har skrivit manus och en hel del hemliga överraskningar finns fortfarande på lager när tidningen väl kommer!
baksidesbild_sv_platt

Risken är väl att bilden säger ingenting såhär helt out of context men den kan ju vara lite absurt kul, om inte annat. Det som jag tycker är suveränt med den är att den visar något som händer behind the scenes – en off camera-bild – från huvudstoryn i tidningen. Man kan sätta den i sitt rätta sammanhang för st efter man läst. Det är jag sjukt nöjd med.

Nogi 3 kommer närsomhelst när det börjar våras framigenom.

Det här inlägget postades i mina egna serier, serier, Skapande/konst. Bokmärk permalänken.