Party med Pluto

Ok. Jag saknar helt förmåga att göra rätt priorieteringar i tillvaron… Men: Ibland är det helt enkelt skön att vara spontan.
Rapport från ritbordet: Igår började jag rita på en ny lite längre serie. Kanske ett ett 12 sidors-projekt, eller nåt. Detta till trots att ett par-tre igångsparkade projekt egentligen borde ha högre prioritering…
Den nya serien är betitlad Party med Pluto och utspelade sig på en fest i Stockholm i helgen där jag närvarade. Jag tror det kan bli något riktigt bra, skrev ner skiten när jag fortfarande hade den färsk i minnet. Förvänta er vardagsrealism i sin renaste form. (Förvänta er m.a.o inte att jag lagt ner mitt pretto-getto och börjat rita fantasyserier med orcher som biter varandra i rumpan… Inte än.) Förvänta er ond rå verklighet. Karaktärer att älska – och att hata.

Serien kommer med säkerhet att ingå i sin helhet i nästa samlings-fanzine. Tänkte jag vara lite ful och endast publicera ett utdrag på lenneer.se, vad det lider… Det finns nämligen ett parti som jag känner kan stå för sig själv och samtidigt vara en ”teaser”… Stay tuned.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.