Nya ”Still standing” mm.

Nu är jag hemkommen från en längre period uppe i Västergötland igen. Det har varit späkat, trots att jag egentligen inte hade något där att göra… Så kan det gå. Många att träffa och vara social med och en hel del att göra.
En sak gjorde jag i Skövde: Jag har tryckt upp nya baknummer av mina fanzines. Jag kände att lagret började tryta, och det håller inte om jag ska upp till SPX i april och försöka sälja. Fler Breakthrough och ett nytryck av Still standing har jag gjort. Både titlarna finns alltså i lager igen.
Still standing i sin andra tryckning är faktiskt delvis ”reviderad”. Förstautgåvan led av tokdålig kopiering och de allra sämsta tryckorginalken är utbytta mot ditton med bättre svärta. Sedan har jag helt fräckt lagt till serien ”Glasögon” också, eftersom nån tyckte den var bra. Ja, man kan läsa den online också, här >>.
Den andra tryckningen har alltså 44 sidor, och bär på den nya undertiteln ”Ångestladdade vardagsserier. Mest bara sånt från 2004, typ.”.
Andrautgåvan har dessutom ett styvt 160g-omslag (Förstautgåvan fick ett alldeles för sladdrigt 80g-omslag…) som är betydligt mer chock-rosa än det gamla. Kopieringskvinnan som hjälpte mig kommenterade att jag valt en ”tjejfärg”. Där kunde jag kanske dragit igång en intressant färgorienterad genus-debatt, men det lät jag naturligtvis bli. Det hörde liksom inte dit. Det var inte relevant. Ska jag vara helt ärlig och uppriktig ser fanzinet faktiskt rätt gay ut…

Jag funderade allvarligt på att trycka upp nya Lägger ribban också, men ändrade mig efter att jag bläddrat igenom den tidningen. Jag tycker faktiskt inte den är bra för fem öre längre… Det gäller förvisso Still standing också, men där hade jag bestämt mig för ett nytryck innan jag tänkt efter för långt. Japp. Nu finns den, om ni vill ha. Ni som har missat den helt eller ni ”komplettister”. Nya förbättrade och ännu mer chock-rosa andra utgåvan av Still standing, som sagt.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.