Ångestspel #9: Star Wars

Då gjorde jag en Star Wars-parodi till sist… Se själv. Jag är Luke Skywalker! Star Wars till NES utgör ramhandlingen för detta äventyr i en galax långt långt borta…

Ångestspelavsnitten har spårat och blivit små kortfilmproduktioner… Jag hittade ju på sub-branden Bara å bänna produktioner för att lasta av mig oket av långa och tunga produktioner som Millroad Film har blivit. Samtidigt ville jag inte lägga band på mig när det gällde att krama den här darlingen… Det var väl oundvikligt.

I framtiden blir det både enkla/korta Ångestspelavsnitt och sådana med längre/tyngre produktion. Man måste blanda. Båda sortens avsnitt är roliga att göra, men på olika sätt.

Jag hoppas bara tiden räcker till för att göra ett Ångestspelavsnitt ibland. Men jag tror det. Det känns så. Jag har börjat jobba på nytt heltidsjobb, sedan två veckor tillbaka. Jag är numera kommunikatör och webbutvecklare på Karlshamns kommun. Inte så att jag har mer fritid, men jag har mer specificerad fritid. Jag tror det passar mig.

Det här inlägget postades i Digital underhållning, Film, Millroad Film, Nörderi. Bokmärk permalänken.