Millroad-klassiker på Youtube!

Jubileumsåret 2012 blev så illa firat för Millroad Film att jag måste kompensationsfira. Hösten 2013 lägger jag upp mina gamla filmer under Millroad-flaggen på Youtube.

En del återseenden blir smärtsamma. Missförstå mig rätt. Jag gillar alla mina filmer. Men vissa är jag mer nöjd med fortfarande och andra… Jag vet inte. Andra har en naiv charm, kan vi kalla det. Men jag gillar dem. Jag minns tiden de blev till och arbetsprocessen med dem. Jag hoppas andra uppskattar dem också. Av någon anledning. Skratta med dem. Eller åt dem. Bli underhållen, på något sätt.

Scen ur OMA1

Upplagda Millroad-klassiker i nuläget är: One man army legends (2008), One man army (2004), Hard to handle (2004), Sagan om Livets Melodi (2005) och Dagen jag dog (2004). Fler kommer.

En del filmer kommer att få ny musik för att respektera upphovsrätten (det är fult att stjäla, jag vet, men det var ok på Högskolan då eftersom Complex Student-TV betalade STIM-pengar) och Youtubes regler kring denna. Själv vill jag helst undvika att få en upphovsrättslig knäpp på näsan, som i fallet med Ångestspel avsnitt 9.

Det här inlägget postades i Millroad Film. Bokmärk permalänken.