Nån sorts julkalender Lucka 23:2: ”Vågbrytare 2”

Jag bryter rutinen och kör en lucka till idag. En 23:2. Det är ju ändå dan före dan. Och mina bloggläsare, just du kära vän, förtjänar något extra.

Vågbrytare 2: The Balance of Power

Det finns ingen film, men det finns åtminstone en affisch!

vb2_poster_webb

Ok. Det här projektet är inte ens påbörjat. Men Vågbrytare 2 är en film jag väldigt gärna vill göra, någon gång.

Det är dock svårt att prioritera det, i en värld där första Vågbrytare som film och projekt gav i princip noll och ingenting.

Det ska handlar om Kapten Nemo och en undervattenstad. Jag har gjort ett manusutkast, lite skisser, lite screentester och den här affischen. Utan att outa hela storyn har jag tänkt att maktbalansen i världen, ska ligga till grund för storyn. Det är lite ”Star Wars fast under vattnet” i mina tankar. Vibrosvärd istället för lasersvärd.

Uppföljartitlar är lökiga. Därav filmens titel, som är tänkt att stå för sig själv. Utan Vågbrytare, om man så vill.

Har du ingen aning om vad jag skriver om nu? Inte sett min kortfilm Vågbrytare från 2009? Kanske den kortfilm jag är mest stolt över. Kanske min bästa. Kanske min mest personliga. Kanske också den konstigaste. Den finns här:

Det här inlägget postades i Film, Millroad Film, Nörderi. Bokmärk permalänken.