Nogi 4 på gång

Jag håller på med Nogi Nr 4. Det är en 20+-sidig serie som varit igång i ungefär ett halvår. Det brukar min längre serier vara ungefär. Då jobabr jag inte hela tiden, utan lite då och då när andan faller på.

nogi4_pre_wip

Det här troligen omslaget till min nya serietidning (”fanzine” begriper ingen längre) Nogi Nr 4. (Ej slutgiltig version. Kan komma att ändras.)
nogi4omslag_pre
Ny serie på ca 20 sidor med manus och teckningar av mig den här gången. Jag har konsulterat Stafan Harrysson och Daniel Ahlgren under arbetet med serien och deras namn kommer finns med som Karaktärer skapade av….

Serien remakear/rebootar händelser som ursprungligen publicerades i SLAHAD-släppet Nogi #3, ej att förväxla med min Nogi Nr 3. Solklart. Frågor på det?

nogi3

Serien (Min Nogi Nr 4 alltså) släpps under våren. Klar till SIS´16 garanterat, men förhoppningsvis tidigare. Skickar ut recensionsex och sånt så fort den är färdig för att skapa lite buzz bland de coola kidsen i branschen….

Spoiler alert: Pennan, en jättekonstig SLAHAD-figur, gör comeback i serien och premiär i mitt Lenneéruniversum.

pennan

Det här inlägget postades i Fanzines, mina egna serier, Nörderi, serier, Skapande/konst. Bokmärk permalänken.