Party med Pluto blir bok!

Ja, det är faktiskt sant! Det är inget för tidigt aprilskämt. Det finns saker man inte skämtar om…
Det är officiellt nu. Det blev det idag eftersom Serieveckan i Göteborg rullade igång och Tobias och Amanda från förlaget började sprida propaganda. Jag behöver inte vara förtegen längre och hinta om ”häftiga saker i görningen”. Nu ska man bli albumsdebutant, på allvar! Ett album. På förlag. Efter sju år av harvande med fanzines i underjordens hörn! Whiii!
Albumsdebuten sker med en rätt banal realistisk serie som redan gått ut i en mycket liten men uppskattad fanzineupplaga bland vänner och bekanta. Det finns faktiskt ett smakprov här på hemsidan, här>>. Serien, med sin efteranalys, svällde också mot något som nästan kan liknas vid konceptuell konst, läs mer om det här>>. Någonstans kände jag att jag faktiskt skapat något som faktiskt både höll, och underhöll.
Albumet Party med Pluto kommer attt ligga på totalt ca 70 sidor, vara limbunden och ha färgomslag. Huvudserien Party med Pluto har jag slipat och utökat till 48 sidor. (Fanzineversionen hade 38 sidor) Dessutom har jag tecknat en epilog till huvudberättelsen, kallad Samtal om Pluto, som ligger på 8 sidor. Party med Pluto blir det första släppet för Göteborgsbaserade Man av skugga förlag och beräknas landa färdig i slutet av april.

Klicka på bannern för att komma till Man av Skugga Förlags hemsida. Där finns mer info och möjligheten att förhandsboka. Billigare och mer förmånligt blir det inte.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.