Toykoll om ”Topless Shredder”

Jag har varit sjuk i veckan. Tråkigt med att vara sjuk – jag gillar mitt jobb och att jobba! Det är bra, för det har jag inte alltid gjort.
Bra med att vara sjuk om man inte är supersjuk – man hinner göra annat man inte hinner annars. Man hinner titta på DVDer man samlat på sig, kolla på Netflixserier, läsa serietidningar och redigera videos. Om inte huvudvärken och febern gör att man mest ligger och gör ingenting, förstås.

Toykoll är en liten serie jag gjort i två delar hittills. Idag hann jag klippa klart och lägga upp det andra avsnittet som jag planerat en tid. Jag tittar närmare på Shredder-figuren i TMNT-produktlinjen, från 1988. En ball skurk, som fick en ganska märklig actionfigur, lite inofficellt namngiven ”topless Shredder”.

Målsättningen är att hålla produktionen lite enklare, lite snabbare och lite friare än t.ex. Ångestspel. Sen handlar det om mitt ganska ”nya” intresse, actionfigurer, vilken öppnar upp för lite nya ideér.

Idag vaknade jag med huvudvärk of doom. Imorgon hoppas jag att jag kan jobba igen.

Föresten. Jag har stängt av möjligheten att kommentera här på bloggen. Jag fick 10 st Viagra-spam-inlägg om dagen – och jag pallade inte helt enkelt. Stängde av skiten för några veckor sedan. Vill man kommentera gör man det på Facebook, tänker jag.

Det här inlägget postades i Ångestspel, Film, Nörderi, roligt och allmänt ovärt, Skapande/konst, Subkultur. Bokmärk permalänken.